Stress.

Stress er en tilstand man er i, når ens krop og psyke belastes eller udfordres mere end normalt. Stressreaktionen er kroppens måde at komme i beredskab på og gøre sig klar til handling. 

Stress betyder på latin at stramme eller at snøre til. Jeg hjælper dig til at give slip på overspændinger i krop og sind. Du får inspiration og redskaber til at sørge for dine behov, mærke dine grænser og komme i kontakt med hele dig – at komme hjem og lande i kroppen.

Stress giver os en enestående chance for at overveje, hvad det er for et liv, vi lever. Stress er faktisk en af de vigtigste faktorer, der fortæller os, at NOK ER NOK....!

Stress er et lidt misbrugt begreb, som dækker over alle typer problemer, vi kommer ud for i livet. Stress er ikke depression, frustration eller almindelig utilfredshed. Stress er et målbart, konkret problem og ikke en udefinerbar emotionel tilstand. Men depression, frustration og utilfredshed kan føre til stress – og omvendt.

Det kræver forberedelse at komme af med stress. Jeg hjælper dig til at indstille dig på eventuelt at skulle ændre livsstil, tillægge dig andre vaner, tanker og holdninger. Og at det kan tage tid. Hvor og hvornår finder man disciplinen, motivationen og styrken?

NÅR KRISEN ER STOR NOK...!!

Del siden